Participă la “ALEGE MIŞCAREA! FII INDEPENDENT!”. Concurs pe echipe mixte

Publicitate

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa vă invită să participaţi, în data de 22.10.2017, la acţiunea-concurs de tineret intitulată “Alege mişcarea! Fii Independent!”. Acţiunea presupune organizarea, la Sala Sporturilor (Polivalenta) din Târgovişte, a unui concurs pe echipe mixte cu două probe, respectiv o probă teoretică de cultură generală cu tematică antidrog şi o probă sportivă de fotbal mixt.

Ne propunem participarea a 8(opt) echipe mixte de elevi din mediul rural (însoţiţi de un profesor îndrumător) formate din 5 fete şi 5 băieţi cu vârsta între 14 și 16 ani, proveniţi din şcoli gimnaziale din judeţul Dâmboviţa, care respectă prevederile regulamentului de organizare al acţiunii. Cele 8 echipe vor fi selectate în ordinea înscrierii, cu respectarea condiţiilor de participare; În cazul înscrierii mai multor echipe care respectă condiţiile de participare, vor avea prioritate echipele unice din unitatăţile de învăţământ care respectă condiţiile de participare prevăzute în regulament .

Echipele se pot înscrie la această acţiune pe baza LISTEI DE PARTICIPANŢI completate şi transmise la organizatori până la data de 20.10.2017, astfel: direct sau prin poştă; prin fax la nr. 0245612808; prin e-mail: djst.dambovita@mts.ro , gabrielmariuscostache@yahoo.com , ajsptdambovita@gmail.com.
Echipele participante vor primii diplome, tricouri promoţionale şi pachete de alimente/dulciuri, conform regulamentului acţiunii.
DJST Dâmbovița va acorda premii, constând în mingii de fotbal, echipelor ocupante a primelor patru locuri în clasamentul general al acțiunii.
Regulamentul de organizare şi desfăşurare, care se găseşte şi pe site-ul instituţiei www.djstdambovita.ro , conţine şi LISTA DE PARTICIPANŢI care trebuie completată şi semnată de către participanţi.
Organizatorii manifestării sunt: Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Dâmboviţa, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Dâmboviţa, Societatea de Cruce Roşie- Filiala Dâmboviţa.

DIRECTOR EXECUTIV,
Prof. Dr. Mănescu Eduard Claudiu

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele