Ora de MMA, un curs pe placul târgoviștenilor și al dâmbovițenilor

Publicitate

Ora de MMA, din cadrul AGER DOJO, a devenit tot mai interesantă pentru cursanți. Asprul antrenament coordonat de Viorel M. Staicu, fondator și manager al Școlii de Arte Marțiale Mixte AGER, este tot mai căutat de tinerii târgovișteni și dâmbovițeni. Antrenamentul spartan desfășurat la începutul lunii mai la Valea Șipotului s-a caracterizat de la bun început printr-o strictețe și disciplină ieșite din comun, unde termeni precum “nu pot”, “e greu” sau “nu știu dacă reușesc” au fost eliminați încă din startul acestuia. A treia ediție a cursului eveniment – Ora de MMA (trei ore de antrenmaent intens), a plăcut din plin tuturor cursanților, iar fiecare cursant a dorit să treacă peste anumite praguri fizice și mentale.

Declarații

George

“A fost foarte tare și foarte mulă seriozitate. Când sensei țipa parcă mă simțeam în largul meu. Mai mult de atât, am aflat cum trebuie să te pregătești pentru următorul grad”.

Ioana Diana

“A fost super. Mi-a plăcut mult pentru că pe lângă tehnica de bază, pe care am repetat-o, sensei ne-a arătat și elemente noi. Am învățat ceva nou și ca să fac o glumă, am ce repeta pentru următoarele săptămâni AGER. Inițial am crezut că nu o să-mi placă deloc proiectările, mai ales că erau direct pe pământ, dar la un moment dat mă obișnuisem și începuse să-mi iasă bine, chiar dacă am avut parte de o perioadă când simțeam că nu mai pot. Cred că și datorită faptului că sensei ne <<ținea în priză>> fără să avem prea mult timp de gândit și prea multe pauze m-a ajutat să trec peste acele momente în carea mintea mea îmi spunea să iau o pauză. Mi s-a părut super antrenamentul”.

Laura

“Antrenamentul mi s-a părut mai ușor în comparație cu cel de anul trecut. Mi-ar fi plăcut să dureze ceva mai mult. Mai mergeau niște flotări, abdomene și altele. Au fost cam puține. Și să facem blocaje. Dar, per total a fost destul de echilibrat și pentru persoanele care puteau să ducă mai mult și pentru cele care aveau o rezistență mai mică. A fost ce trebuie, așa cum se zice”.

Ștefan

“Ce mi-a plăcut? Că am fost la râu, că am putut face ce vrem după masă, că ne-am distrat și am râs pe tot drumul la întoarcere, că am stat și mâncat portocale în ploaie, că nu a plouat în timpul antrenamentului, că pauza dintre antrenament și masă a fost cam mică

Bianca

“Masa a fost delicioasă, bine aș fi mâncat și pietre la foamea pe care o aveam după antrenament. Și plimbarea mi-a plăcut foarte mult pentru că a fost într-un loc plin de vegetație. Proiectările nu au fost tocmai pe placul meu și de aceea cred că nici nu m-am descurcat prea bine. La adresa lui sensei nu am nici o obiecție. Dânsul a explicat tare și pe înțelesul fiecăruia. Îmi plăcea când țipa la noi, pentru că, cel puțin în ceea ce mă privește, mă menține pe linia de plutire, îmi instalează o anumită doză de frică și respect, dar în același timp nu-mi lasă loc pentru gândurile negative, care m-ar doborî. Pentru mine Ora de MMA a fost una intensă și solicitantă. În mare parte mi-au plăcut toate activitățile

Andrei

“Nu a fost atât de greu pe cât mă așteptam. A fost bună ideea cu portocalele de după antrenament, mi-au luat starea de rău și de oboseală pe care le resimțeam. Nu a trebuit să plecăm direct la masă și am putut să mergem să ne facem de cap. Nu mi-a plăcut că a fost cam mică pauza dintre antrenament și masă”

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!