Octavian Popescu, o speranță a fotbalului dâmbovițean. “Venirea la Rapid reprezintă un pas important pentru mine”. Lăudat de Sânmărtean

Publicitate

Ionuț Parghel
O speranță a fotbalului dâmbovițean se remarcă tot mai mult la echipa de juniori U17 a clubului Rapid București. Octavian Popescu, fiul lui Beni Popescu (fost jucător la FCM Târgoviște sau Jiul Petroșani) a devenit unul dintre liderii din teren ai formației “feroviare”.

Puștiul târgoviștean a reușit în ultimul meci să-și ajute echipa să câștige duelul cu rivala FCSB, cu 3-2, ce a contat pentru prima etapă a Ligii Elitelor U17. În disputa cu roș-albaștrii Popescu a marcat unul dintre golurile Rapidului. Acesta evoluează pe postul de mijlocaș stânga, iar în actualul sezon a marcat patru goluri pentru “giuleşteni”, bifând un total de 11 meciuri în faza preliminară din cadrul Ligii Elitelor. Popescu a ajuns la Rapid în vară, fiind achiziționat de la Academia Regal Sport Atletico Madrid, unde a jucat pentru o perioadă de aproape patru ani. Până să joace la academia bucureșteană, acesta a jucat la juniorii lui GȘA Nucet, unde l-a avut ca antrenor pe Marius Rotaru. Puștiul târgoviștean consideră că trecerea la Rapid reprezintă un pas important pentru el. “E foarte bine la Rapid. M-am acomodat repede și îmi place mult grupul de aici. Venirea la Rapid reprezintă un pas important pentru mine. Îmi doresc să ajung un fotbalist bun și să joc la o echipă mare. Țin cu Rapid de mic, iar unul dintre fotbaliștii mei preferați este Daniel Pancu”, ne-a declarat “Tavi” Popescu.

Lăudat de Sânmărtean

La meciul cu FCSB juniorul de la Rapid a fost lăudat de fostul internațional Lucian Sânmârtean. “La jocul cu FCSB am stat în tribună lângă Sânmârtean și Roșu, iar primul spunea despre fiul meu că are calitate bună în joc. L-a lăudat tot timpul și l-a recomandat la mai multe cluburi. Ținând seama de calitățile lui poate ajunge fotbalist bun. Mai multe nu mai spun că după miroase a laudă”, ne-a declarat Beni Popescu, tatăl său, cel care este încrezător că Octavian îl va depăși ca fotbalist. Un alt jucător târgoviștean care este “înregimentat” la clubul de lângă Podul Grant este Adrian Grigore, ce evoluează la echipa de seniori a Rapidului, componentă a Ligii a 3-a.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele