O târgovișteancă pe locul I la Festivalul Naţional ”Benone Sinulescu”. A impresionat juriul printr-o “interpretare sensibilă”

Publicitate

O micuță, dar foarte talentată târgovișteancă a câștigat Premiul I la Festivalul Național Concurs de Muzică Populară ”Benone Sinulescu”, organizat zilele acestea la Buzău.

Participantă la categoria 12-16 ani, Alexandra Gabriela Vasiloiu, elevă a doamnei expert de canto Mirabela Grigorescu, din cadrul Şcolii Populare de Arte ,,Octav Enigărescu‘’, compartiment al Centrului Județean de Cultură Dâmbovița, a impresionat juriul și publicul prin ”interpretarea sensibilă”, așa cum a subliniat Angela Buciu, binecunoscut artist de muzică populară și membru al juriului.

Aflat la cea de-a doua ediție, Festivalul Național Concurs de Muzică Populară ”Benone Sinulescu”, unul dintre cele mai importante evenimente de folclor din România, organizat de Primăria Buzău, s-a desfășurat în perioda 16-17 iunie 2018, în cadrul Târgului “Drăgaica”.

Juriul a fost format din: Benone Sinulescu, Angela Buciu, Traian Ilea, Radu Ciordaș, Alexandru Pugna, George Stanca și Adriana Stuparu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!