O nouă candidatură anunțată oficial pentru șefia PSD Dâmbovița. Titus Corlățean și Cristian Stan, printre susținători

Publicitate

O nouă candidatură oficial anunțată pentru funcția de președinte al Organizației Județene PSD Dâmbovița!

În cadrul unei conferințe de presă organizate vineri seară, deputatul Cornel Ștefan a anunțat că intră în cursa pentru șefia și reorganizarea formațiunii politice.

”PSD Dâmbovița există și este o forță! Am dovedit-o în această seară în care, alaturi de colegi parlamentari, primari, viceprimari, consilieri locali și județeni, am luat «taurul de coarne» să restabilim democrația, echilibrul, conduita, comunicarea, spiritul de echipă în organizația noastră.

Mulțumesc pentru încrederea cu care au sprijinit acest demers, lui Titus Corlățean – vicepreședinte al Senatului României, lui Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgoviște și tuturor colegilor din organizație.

Am hotărât să candidez pentru funcția de președinte al PSD Dâmbovița nu pentru a ocupa o poziție înaltă, nu pentru a-mi satisface un orgoliu, ci din dorința de a reda acestei formațiuni mândria, forța, credibilitatea, munca în echipă, spiritul de conlucrare, de colegialitate, pentru a repune partidul în slujba acestui județ, a cetățenilor care trăiesc în Dâmbovița.

Suntem mulți, suntem puternici și vom învinge!”, este mesajul transmis de parlamentarul Cornel Ștefan.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!