O mare speranță a handbalului dâmbovițean | Ana Maria Petre, foarte aproape de a semna cu CSM București, fostă câștigătoare a Ligii Campionilor

Publicitate

Clubul Sportiv Școlar Târgoviște ar putea rămâne fără una dintre puștoaicele de viitor ale handbalului dâmbovițean. Ana Maria Petre a intrat de o bună perioadă de timp pe radarul lui CSM București, fostă câștigătoare a Ligii Campionilor (2016) și triplă campioană națională (2015, 2016, 2017).

Dacă va ajunge la clubul din capitală, talentata sportivă va juca pentru echipa  de junioare II a formației bucureștene și nu la cea de junioare III, așa cum face la CSȘ. Ana Maria are 14 ani și joacă pe postul de inter stânga. Antrenorul Adrian Apostol cel care a descoperit-o pe micuța handbalistă speră să mai rămână cel puțin un sezon la CSȘ Târgoviște.

“De ea se interesează foarte mult CSM București. Este una dintre fetele de viitor ale handbalului dâmbovițean. Este un inter stânga complet. Încă o dată se vede că dacă se face treabă bună apar și rezultatele. Este un lucru extraodinar să se intereseze de sportiva noastră CSM București, campioana României. Foarte probabil, în acest an, jucătoarea nu va pleca în capitală. Noi avem mare nevoie de ea. Ana Maria este principalul gogheter al nostru în stagiunea actuală”, ne-a declarat Adrian Apostol, antrenorul secției de handbal de la CSȘ.

Clubul târgoviștean a fost în ultimii ani o adevărată rampă de lansare pentru numeroase talente dâmbovițene. În vară, Izabela Maria Gânju,  Ana Maria Zidăroiu și Diana Petrea au părăsit CSȘ Târgoviște pentru a merge la Centrul Național de Excelență de la Brașov. În schimb, Andreea Stângă, fostă componentă a CSȘ-ului a ajuns în acest an să fie singura handbalistă care reprezintă județul Dâmbovița în Liga Națională, transferându-se în vară la HC Zalău.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele