O jucătoare de la CSM Târgoviște, convocată la echipa națională de baschet feminin a României, pentru meciurile cu Islanda și Spania

Publicitate

Veste excelentă pentru o componentă a echipei de baschet feminin CSM Târgoviște: Carla Popescu (21 ani) a fost convocată din nou la echipa națională a României.

Noul selecționer Dan Calancea a selecționat-o pe jucătoarea CSM-ului pentru meciurile cu Islanda și Spania, care vor conta pentru Grupa C din preliminariile FIBA Women’s Euro Baschet 2023.  Carla se va afla la a șasea convocare la prima reprezentativă a țării.

Naționala Românei va înfrunta Islanda, pe 11 noiembrie, pe teren propriu, iar trei zile mai târziu, în deplasare, va da piept cu Spania.

Iată cele 14 jucătoare convocate pentru acțiunea naționalei care va începe pe 7 noiembrie:

Carla Popescu (CSM Târgoviște), Florina Stănici (Rapid București), Ștefania Cătinean (Sepsi Sfântu Gheorghe), Ioana Ghizilă (Sepsi Sfântu Gheorghe), Alina Podar (Sepsi Sfântu Gheorghe), Ecaterina Armanu (Olimpia CSU Brașov), Marta Fodor (CSM Satu Mare), Bianca Fota (CSU Simona Halep Constanța), Teodora Neagu (Sepsi Sfântu Gheorghe), Dora Ardelean (CSM Satu Mare), Alexandra Ghiță (FCC Baschet Arad), Nicolett Orban (Sepsi Sfântu Gheorghe), Sonia Cazacu (Rapid București), Anisia Croitoru (Sepsi Sfântu Gheorghe).

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!