O handbalistă româncă şi-a ALĂPTAT BEBELUŞUL în pauza unui meci | FOTO

Publicitate

Ştefan Khalil
O Handbalistă româncă evoluează pentru clubul spaniol din Liga a 2-a, Lleida. La pauza meciului dintre echipa ei și Alicante, românca Irina Popa (29 ani) și-a alăptat bebelușul, fără să fie deranjată că toată lumea o privește.

Imaginile sunt virale acum pe internet.
Pe pagina oficial de Facebook al clubului la care evoluează Irina Popa, a apărut fotografia în care ea îl alăptează pe micuțul ei Theo. La scurt timp după ce imaginea a fost publicată pe internet, aceasta a făcut înconjurul lumii.
“Nu am nicio problemă să alăptez în vestiar sau în tribună. O văd că pe ceva normal. Poate cu primul copil m-am gândit la ce ar spune lumea, dar sunt feministă și n-am nicio problemă. Copiii trebuie să mănânce, iar primele mese depind mult de mamă. Mă ajută și faptul că cei de la club înțeleg că trebuie să mă opresc în mijlocul antrenamentului că să alăptez. Lumea mă întreabă de ce mai joc după ce am născut doi copii. Dar am nevoie de asta. Iubesc handbalul și cred că pot juca până la 35 de ani’’ , sursă RomȃiaTV.net.
Irina Popa nu este la primul său copil. Românca mai are o fetiță de 4 ani și de multe ori era nevoită și pe ea să o aducă la meciuri și antrenamente. Irina joacă din 2003 pentru Lleida. A început de la echipa de junioare și acum a devenit una dintre jucătoarele de baza ale formaṭiei spaniole și face parte și din staff-ul administrativ al clubului.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!