O altfel de lansare la Târgoviște: ”Cartea fără nume”

Publicitate

Cunoscutul ziarist Lucian Avramescu își va lansa joi, 18 ianuarie, de la ora 17:00, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, volumul „Cartea fără nume”. Cartea conține poezii, dar și o piesă de teatru care stârnește curiozitatea prin titlul: „Să nu furi niciodată o mireasă!”.

Evenimentul este organizat de Primăria Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra. Lansarea va cuprinde un laudatio al lect.univ.dr. Sebastian Vlad Popa, iar actori ai teatrului – Camelia Varga, Maria Nicola, Cosmina Lirca, Cristina Dumitra, Mircea Silaghi, Radu Câmpean, Cristian Olaru și Daniel Nuță –  vor interpreta un tablou din piesa menționată și poezii reprezentative din volum. Astfel, publicul se va putea bucura de vocile și emoțiile

Lucian Avramescu este directorul general al AM PRESS, poetul și jurnalist, născut la 14 august 1948 în comuna Sângeru, județul Prahova. A fost fondatorul și redactorul șef al ”Tineretului liber”, primul ziar tipărit în zilele Revoluției din 1989 în fosta Casă a Scânteii, fondator al AM PRESS; prima agenție de presă cu capital privat înființată după 1989. A publicat volume de versuri, note de călătorie, antologii, eseuri și pamflete jurnalistice.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!