Noua conducere a PSD Dâmbovița, mesaj pentru prefectul Aurelian Popa: ”Lăsați primarii în pace”!

Publicitate

Discursul tăios și critic al noului prefect de Dâmbovița, Aurelian Popa, rostit miercuri la ședința de bilanț a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița și îndreptat spre primarii din județ și spre reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean pentru că nu au onorat cu prezența acțiunea celor de la ISU, a primit o replică dură joi, de la noua conducere a PSD Dâmbovița.

Mai mult decât atât, replica prefectului cum că anul trecut s-au dat extrem de puține amenzi primăriilor din județ a fost dur criticată și ironizată la prima conferință de presă a noii conduceri a PSD Dâmbovița.

Proaspăt ales președinte al PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, i-a transmis prefectului că, în ziua bilanțului ISU, primarii s-au aflat, de la ora 9.00, în sediul Consiliului Județean, unde au avut loc consultări privind bugetul pe anul în curs, ”consultare stipulate în legea bugetului, lege aprobată de Guvernul PNL, guvern pe care dânsul (n.n. Aurelian Popa) îl reprezintă în județul Dâmbovița”, a precizat Corneliu Ștefan. În ceea ce privește îndemnul la amenzi, domnia sa a declarat: ”Noi, cei din PSD Dâmbovița, nu vom fi niciodată de accord cu aceste măsuri, dimpotrivă, îi aducem pe antreprenori, pe primari, pe micii întreprinzători în sapă de lemn”, a transmis noul președinte al social-democraților dâmbovițeni.

Și secretarul executiv al Organizației Județene a PSD, totodată primar al municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a taxat declarațiile prefectului de Dâmbovița: ”Domnule prefect, primarii nu sunt subordonații dumneavoastră! V-o spune un primar și, dacă îmi arătați un singur articol de lege din Codul Administrativ care mă obligă pe mine, ca primar, să fiu unde spuneți dumneavoastră să fiu, vă cred. Dacă nu, ați depășit limita legală și asta poartă un nume în legislație. (…) Lăsați ISU în pace, lăsați primarii în pace! Ce m-aș fi așteptat eu să spuneți acolo și ce ar fi trebuit să spuneți: să se axeze pe prevenire, să ofere îndrumări celui care vine să se autorizeze”, a precizat primarul Cristian Stan, încheind ironic: ”Dacă ne mai căutați și întrebați de noi, vă dăm share location”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!