Noi dezvăluiri în cazul militarului ucigaș. Fosta soţie a fost nevoită să fugă din ţară de teama lui

Publicitate

Ștefan Khalil
Plutonierul din Titu, Florin Oprea a fost reținut preventiv pentru 24 de ore pentru fapta sa. În zilele următoare se va hotặrȃ câți ani va sta după gratii. Făptașul evenimentului nefericit, care a șocat lumea în ultimele zile, a fost ieri în fața magistraților. Cel mai probabil, Florin Oprea va primi până la 25 de ani de închisoare cu executare.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani este cercetat pentru omor din culpă și se pare că în trecut, a mai avut probleme cu legea. Fosta lui soție mărturisește că a fost de foarte multe ori bătută de acesta și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Mai grav este că aceasta l-a reclamat pe plutonier de câteva ori la poliție, dar de fiecare dată scăpa nepedepsit. ,,A fost nevoie să plec din țară că să scap de bătăile și amenințările lui. Am chemat și poliția odată, dar nu i-au făcut nimic. Au dat mâna cu el, l-au rugat să se liniștească și după l-au lăsau să se urce la volan, când era vizibil sub influență alcoolului. Era o persoană duplicitară, ținea mult la imagine și nimeni nu mă credea că aveam probleme cu el’’, a povestit fosta soție a lui Florin Oprea.

Ieri seară, după ce a ieșit de la audieri, plutonierul ucigaș a făcut o declarație incredibilă despre fapta sa. ,,Nu am avut intenția să o omor, nu am avut intenția asta niciodată pentru nimeni. Eram gelos, da, pentru că mă înșela cu mai mulți bărbați’’.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!