MORENI: Doi bărbaţi au furat o conductă de 12 metri. Vroiau să o vândă pentru bani de bâlci

Publicitate

Luni, 23 aprilie, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza municipiului Moreni, a depistat în zona fostei autogări din localitate două persoane care încercau să transporte cu un atelaj hipo o conductă metalică de pe un câmp aflat în apropiere.

Jandarmii au intervenit prompt pentru stoparea activității acestora, iar în urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că persoanele cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani au sustras o conductă în lungime de aproximativ 12 metri, aceasta făcând parte dintr-un tronson dezafectat aparţinând unei societăţi comerciale.
Cei doi intenţionau să transporte materialul feros sustras, cu ajutorul unui atelaj hipo la un centru de colectare a materialelor feroase, în vederea valorificării acestuia. Aceştia vroiau să facă rost de bani pentru bâlci.
Jandarmii au întocmit celor în cauză actele de sesizare pentru “furt”, acestea fiind înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!