MORENI: Asistentă medicală de pe ambulanță, lovită de un pacient căruia îi acorda îngrijiri medicale. A rămas inconștientă

Publicitate

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați că o femeie de 37 de ani, personal medical în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Dâmbovița, a fost lovită în timpul unei intervenții.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în seara de 30 aprilie, femeia a fost lovită de un bărbat de 49 de ani, aflat sub influența alcoolului, în timp ce îi acorda acestuia îngrijiri medicale.  Victima a fost transportată la spital. Față de bănuit, se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe. De asemenea, a fost informat Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița, în vederea dispunerii de măsuri conform competențelor. Asistenta medicală a fost lovită cu piciorul în gură. În urma loviturii, victima a căzut cu capul de asfalt și a rămas inconștientă, notează observator.tv. A fost internată la secția neurologie din cadrul Spitarului Județean de Urgențe din Târgoviște, și în urma unui control TC s-a constatat că starea ei nu este gravă, din fericire.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!