Momente cumplite pentru bărbatul înjunghiat de un tânăr în comuna Potlogi. Doctorii sunt rezervați în ce privește starea sa

Publicitate

Momente cumplite pentru bărbatul de 42 de ani care a fost înjunghiat în noaptea de 7 spre 8 decembrie într-o  sală de jocuri de noroc din comuna Potlogi. Ajuns în stare gravă la spital, doctorii sunt rezervați în ce privește starea acestuia.

Acesta a fost tăiat în zona gâtului cu un obiect  ascuțit-tăietor de către un tânăr de 23 de ani, din Românești, în urma unui conflict spontan, apărut pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Potrivit unei informări IPJ Dâmbovița, agresorului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de Parchet competentă.

“Polițiștii din cadrul Secției nr.13 Poliție Rurală Titu au fost sesizați de o persoană cu privire că un bărbat a fost agresat. Din primele cercetări efectuate la fața locului polițiștii au constatat că, în urma unui conflict spontan și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un tânăr de 23 de ani, din Românești, ar fi lovit un bărbat de 42 de ani, cu un obiect ascuțit-tăietor,în zona gâtului”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!