Momente cumplite întâmpinate de membrii unei familii! Stropiți cu benzină și incendiați, în propria casă

Publicitate

Momente cumplite întâmpinate de membrii unei familii! Trei indivizi periculoși au fost arestați preventiv, duminică, după ce au stropit cu benzină patru persoane din Medgidia, printre care și un copil de 10 ani și le-au dat foc în propria casă.

Toate cele 4 victime au ajuns în stare gravă la spital. Cu toții au avut nevoie de îngrijiri medicale, o fetiță de 10 ani, care prezenta arsuri de gradul 1 şi 2, o femeie de 44 de ani cu arsuri de gradul 2 şi 3 şi doi bărbaţi, de 41, respectiv 42 de ani, cu leziuni traumatice şi arsuri. Bărbatul de 42 de ani, care are arsuri de gradul 2 și 3 pe 85% din suprafața corporală, a fost intubat și transportat la Spitalul Județean Constanța.

În urma investigaţiilor, anchetatorii au identificat trei bărbaţi, tată și fiii săi, cu vârste cuprinse între 37 şi 57 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind prezentaţi apoi Tribunalului Constanţa, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Se pare că, totul a început în urma unui conflict anterior. În urma atacului mafiot, din noaptea de 4 spre 5 august, pentru început, cei trei bărbați au lovit o femeie, iar apoi pe ceilalți membri ai familiei sale. La final, aceștia au stropit cu benzină bunurile din casă și astfel a izbucnit incendiul în care au fost răniți membrii familiei.

„Din cercetări a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, în noaptea de 4 spre 5 august a.c., în jurul orei 2.00, la domiciliul unei femei, de 44 de ani s-ar fi deplasat mai multe persoane, care ar fi pătruns în curte și în locuință, unde ar fi început să o lovească pe aceasta și pe membrii familiei sale. Mai mult, după agresiunile fizice, persoanele în cauză le-ar fi stropit cu benzină pe victime, ulterior dându-le foc, după care autorii ar fi părăsit locația”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța, potrivit ct100.40. 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!