Mobilizare uriașă la Pro România Organizația Dâmbovița care a reușit astăzi să răspundă unei părți a semnalelor disperate transmise de sistemul medial din județ.

Publicitate

Receptiv la mesajele de ajutor pe care le-a primit de la mai multe cadre medicale din județ în ultimele zile, senatorul Pro România, Adrian Țuțuianu, a transmis autorităților un mesaj ferm, cerându-le  să se implice urgent în alocarea de fonduri pentru sistemul  medical din Dâmbovița, dar iată că astăzi este în măsură să dea vești bune chiar din interiorul Pro România.

”Astăzi, prin contribuția membrilor PRO ROMÂNIA Dâmbovița, am reușit să achiziționăm și să donăm Spitalului de la Pucioasa un aparat medical Fukuda Denshi DSL-8001- monitor pentru funcții vitale, de care oamenii de acolo au atâta nevoie.

De asemenea, am donat Spitalelor de la Pucioasa, Găești, Moreni, Centrului Multifuncțional Titu, Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Serviciului de Ambulanță Județean, Stațiilor de Ambulanță Fieni, Titu, Găești, Răcari, Moreni, Voinești și Bilciurești 7.350 perechi de mănuși și 30 de cutii de dezinfectant X300 tablete fiecare.

Am avut, în primul rând, în vedere Spitalul Pucioasa pentru că cei de acolo au fost, pur și simplu, aruncați în prima linie a războiului COVID-19 fără niciun ajutor. Hotelul Ceres a fost transformat în centru de carantinare, iar Spitalul va fi entitate suport. Felul în care au fost tratate autoritățile locale, primarul orașului, argumentele și disperarea lor n-au impresionat pe nimeni. Eu sper să trecem cu bine peste această perioadă și să credem în toate formele de omenie, solidaritate, generozitate”, a fost mesajul senatorului Adrian Țuțuianu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!