Mobilizare generală pentru bărbatul de 66 de ani bătut cu bestialitate de doi tineri

Sursă foto: observator.tv
Publicitate

Ştefan Khalil
Mai multe persoane au sărit să-l ajute pe bărbatul de 66 de ani, bătut într-un pasaj din Brașov, de către doi tineri. Personele careu au vrut să-l ajute pe bărbat s-au mobilizat pe Facebook, unde au strâns 10.000 de lei, potrivit declarațiilor medicului Vasi Rădulescu.

Tot acesta a scris pe contul său de Facebook că starea bătrânului s-a îmbunătățit. ”Am vorbit cu purtătorul de cuvânt al spitalului. Are traumatisme faciale, o mică fractură cervicală, este încă foarte marcat de tot ce i s-a întâmplat, dar starea în rest e bună. Nu are acte. Cei de asistența socială au început demersurile să îi facă acte provizorii, apoi va apărea și un cont bancar. E din Focșani și lucra cu ziua în Brașov. Stătea undeva la marginea orașului, în condiții grele. Nu are locuință. Cei de la Spitalul Județean Brașov se ocupă impecabil de dumnealui. Urmează să facă iar ecografii și RMN. Îl vor ține până după Paști, chiar dacă medical pare totul bine. Îl țin că să fie liniștit, să doarmă bine, să aibă mâncare. Oameni!” , potrivit sursei ProTV.

Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când doi indivizi,unul de 18 ani, din județul Botoșani, iar celălat de 23 de ani, din județul Buzău, au atacat un bărbat din Vrancea, în vârstă de 66 de ani, într-un pasaj din Brașov. Agresorii au fost surprinși de un agent de pază și imediat au fost reținuți pentru 24 de ore. Instanța a hotărât arestarea lor preventive pentru 24 de ore.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!