Ministrul demisionar Adrian Țuțuianu: ”Am făcut eforturi extraordinare în această perioadă, dar nu e totdeauna suficient”

Publicitate

La distanță de doar o săptămână de când un sondaj al Antenei 3 îl situa pe locul 5 între miniștrii preferați de români, dâmbovițeanul Adrian Țuțuianu și-a prezentat demisia marți, 5 septembrie 2017.

Potrivit presei centrale și declarațiilor domniei sale la postul tv Antena 3, Adrian Țuțuianu a declarat că premierul i-a reproșat lipsa de comunicare cu domnia sa și cu presa: ”Eu am recunoscut în faţa premierului că am greşit faţă de domnia sa, că nu am comunicat în timp util, i-am spus că dacă această este o soluţie care repară lucrurile, eu mi-o asum, pentru că sunt om serios (…) Am făcut eforturi extraordinare în această perioadă, dar nu e totdeauna suficient”, a spus Adrian Ţuţuianu.
De ce s-a ajuns în această situație a explicat și prim-ministrul Mihai Tudose, care a declarat pentru același post tv: ”Din nimic, dintr-o stare foarte stabilă, cu o Armată aflată pe drumul cel bun, cu tot ceea ce înseamnă Parteneriat Strategic pe NATO, cu noua concepție europeană de apărare comună, ne-am trezit pe site-ul Ministerului Apărării cu un comunicat, cu un fel de telegramă publică, (…) în care se spunea că nu mai sunt bani – ceea ce este o enormitate – că nu sunt bani de salarii la Armată. (…) Așa ceva nu se face. (…) Eu mă întreb cam ce spuneau partenerii externi, când văd că o armată aliată este în postura de a nu-și primi banii. (…) Nu avem nicio problemă”, a arătat Tudose, care totuși a ținut să sublinieze că Guvernul urmează să facă o rectificare, iar aceasta va fi ”pozitivă”.
Propunerea pentru ministru interimar la Apărare este vicepremierul Marcel Ciolacu.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele