Mihaela Merlan vrea cu CSȘ Târgoviște în finala Cupei României la fotbal feminin! “Ar fi o mândrie să ajungem în ultimul act”

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de fotbal feminin CSȘ Târgoviște a obținut la mijlocul săptămânii trecute calificarea în semifinalele Cupei României, după ce a trecut în sferturi de CFR Timișoara, cu scorul de 4-2.

În disputa cu gruparea din Banat, CSȘ a etalat un joc bun, iar mijlocașul Mihaela Merlan a fost a fost una dintre jucătoarele cheie din cadrul angrenajului dâmbovițean. Împotriva  Timișoarei, jucătoarea originară din Slănic Prahova, a evoluat foarte bine în banda dreaptă a terenului, iar mai mult de atât a reușit să marcheze și un gol, pe care îl consideră unul dintre cele mai importante din carieră. “Împotriva Timișoarei nu a fost chiar atât de greu pe cât ne așteptam noi. Am intrat cu încredere pe teren și ne-am jucat șansa luptând până la ultimul fluier al arbitrului. Nu aveam ce pierde. Pentru mine este o realizare această calificare în semifinale, dar în același timp și o provocare. Ne dorim calificarea în finală și sperăm să îndeplim și acest vis. Niciun meci nu se aseamănă cu altul și se poate întâmpla orice. Ne dorim foarte mult o calificare în finală. Ar fi o mândrie să ajungem în ultima fază a Cupei. Nu mă așteptam să marchez cu Timișoara, dar mă bucur că am reușit să o fac. Este unul dintre cele mai importante goluri din cariera mea. Mă bucur că mi-am ajutat din nou echipa așa cum am făcut-o și cu Universitatea Alexandria, când am înscris golul care ne-a dus în sfeturi”, ne-a declarat micuța componentă a CSȘ-ului.

A marcat patru goluri în Cupă

Mihaela Merlan (21 ani) a ajuns la CSȘ Târgoviște în urmă cu trei ani, fiind tranferată de la CS Brazi. Într-o perioadă scurtă de timp, prahoveanca a ajuns unul dintre liderii formației antrenate de Mihai Tătăranu. În actualul sezon al Cupei, Mihaela este unul dintre golgheterii echipei, cu patru goluri marcate în meciurile cu CFR Timișoarea, Universitatea Alexandria și Dream Team București (2). Cea alintată de colege “Pitic” poartă pe tricou numărul 80, exact ca al idolului său Filipe Teixeira, mijlocaș la FCSB. Mihaela a ajuns pentru al doilea sezon consecutiv cu CSȘ Târgoviște în penultimul act al Cupei, după ce în urmă cu un an gruparea din Târgoviște a reușit același lucru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!