Măsuri fără precedent la Urban Titu după umilința de la Chiajna! “Unii dintre jucători ar putea ajunge pe mâna poliției”

Publicitate

Jucătorii lui Urban Titu vor avea viață grea după noua umilință trăită cu “satelitul” Concordiei Chiajna. Severa înfrângere suferită cu ilfovenii (0-8) îi duc pe oficialii divizionarei C să taie în carne vie la începutul săptămânii viitoare.

Conducătorii echipei au programat marți o conferință de presă în care se va vorbi pe larg despre lucrurile necurate care s-au petrecut la echipă în ultima perioadă. Aceștia îi suspectează pe jucători că nu și-au apărat corect șansele împotriva Chiajnei II, dar nici în meciurile cu Astra II și Tunari, când s-a pierdut de fiecare dată. Cel mai probabil, o parte dintre jucători vor fi excluși din lot, iar echipa va fi completată cu mai mulți juniori. Dacă juniorii nu vor accepta noile condiții atunci e posibil ca Urabn să fie retrasă  din campionat, iar fotbalul să mai continue în micuțul oraș doar la nivel de copii și juniori.

“Am văzut cu ochii mei cum jucătorii noștri nu și-au apărat corect șansele la Chiajna. Am fost înștiințați că acest lucru s-a întâmplat și cu Astra II și cu Tunari. Jucătorii și-au bătut joc de noi.  Marți o să facem o conferință de presă în care o să spunem lucrurilor pe nume. Este posibil ca unii dintre jucători să ajungă chiar pe mâna poliției după ce au făcut în acest meci. Mulți dintre ei vor fi dați afară, iar noi vom fi nevoiți să mergem pe mâna juniorilor. Dacă nici juniorii nu vor accepta condițiile impuse ne vedem în imposibilitatea de a mai continua la Liga a 3-a. Astfel, vom miza doar pe grupe de juniori și pe echipa din Liga a 5-a. Nu se poate să ne facem de râs după ce am achitat o parte din salarii, cu o întârziere de două zile. Nu mai vrem un astfel de fotbal la Titu. Dacă nu se mai poate să avem fotbal la nivel național nu va fi nici o tragedie. Nici orașul Brașov nu mai are fotbal și este o urbe foarte mare. Suntem foarte supărați și dezamăgiți pentru aceste rezultate după ce s-au făcut eforturi mari pentru cazare, mâncare și salariu platit. De acum înainte investim în tineret și avem în vedere să facem o școală de fotbal. O să dăm în curând publicității detalii incredibile din vestiar, cu mărturii ale juniorilor care nu au fost implicați în lucruri necurate”, s-a exprimat un oficial al clubului din sudul județului.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

2 COMENTARII

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele