Măsuri de combatere a COVID -19. Parcurile, trotuarele, scările de bloc și străzile din orașul Titu, dezinfectate de autoritățile locale

Publicitate

Astăzi, 16 martie 2020, Primăria Titu, prin societatea Consiliului Local Titu, SALUB SRL, a demarat o amplă actiune de dezinfectare a parcurilor, trotuarelor, scărilor de bloc și a tuturor străzilor din oras și din împrejurimile orașului:

  • cartierul Titu-Gară
  • satele aparținatoare Fusea, Hagioaica, Codreanu, Plopu, Titu Târg, Salcuța, Atârnați.

Toate locațiile au fost dezinfectate și spălate cu substante biocide pe bază de clor. Aceasta măsură luată se înscrie în programul orașului Titu de prevenție al răspândirii virusului COVID – 19.

Potrivit primarului orașului Titu, Traian Niculae, acțiuni de acest fel vor continua și în perioada următoare, iar întreg personalul de specialitate al primăriei se află la datorie și este gata sa intervină în caz de nevoie. De asemenea, la solicitarea locuitorilor orașului, vor fi demarate si acțiuni de dezinsecție contra capușelor și gândacilor, tot prin societatea Consiliului Local, SALUB SRL.

Primăria face apel la calm, prudență si responsabilitate din partea locuitorilor orașului, le recomandă să evite deplasările care pot suferi amânare și să respecte indicațiile autorităților. În caz de urgențe ce necesită intervenția administrației locale, pot apela Dispeceratul Poliției Locale Titu 24 ore din 24 la numărul de telefon (0245) 651 098.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!