Marea dorință a golgheterului! Cherchez: “Sper să promovez cu Târgoviștea în Liga 1”

Publicitate

Cristian Cherchez (26 ani) își dorește să ajungă din nou gogheterul Chindiei Târgoviște. Atacantul își propune să devină cel mai prolific marcator al echipei de lângă Turn și în noul campionat, așa cum a făcut-o și în ultima stagiune.

Sezonul precedent a marcat 19 goluri în tricoul roș-albastru și a fost al treilea golgheter al Ligii a 2-a.

Rep.: Cristi, cantonamentul de la Mogoșoaia a luat sfârșit. Cum a decurs pregătirea?
– Totul a decurs normal și ne-am pregătit foarte bine timp de nouă zile. Am profitat din plin de terenurile bune ale Centrului Național de Fotbal.

Rep.: Tu în ce formă te afli după acest cantonament?
– Sunt într-o formă bună. Am acumulat multe în această perioadă, dar aștept să înceapă cât mai repede campionatul. În continuare vom avea o serie de meciuri amicale, dar cele care contează sunt oficialele. În acelea te simți fotbalist.

Rep.: Rămâi la Chindia și în noul sezon?
– Da, rămân la Chindia. Sper să promovez cu Târgoviștea în Liga I dacă se poate. În mare rămân aici, dar mai multe nu pot să spun…

Rep.: Ce obiective ți-ai propus pentru noul sezon pe “Eugen Popescu”?
– Sper să fiu din nou golgheterul echipei așa cum am făcut-o și în ultimul campionat. Îmi doresc să dau cât mai multe goluri și să-mi ajut echipa să ajungă cât mai sus.

Rep.: Cum crezi că va arăta Chindia în noul campionat?
– Sper să începem bine și să câștigăm cât mai multe meciuri. Nu știu dacă vom arăta mai bine sau mai rău decât sezonul precedent. Eu îmi doresc să arătam cât mai bine chiar dacă nu s-au făcut prea multe transferuri.

Rep.: Crezi că lotul mai trebui întărit?
– Cu siguranță. Ar mai trebui aduși la echipă doi-trei jucători . Spun acest lucru deoarce campionatul o să fie lung iar aportul lor ne va fi de mare ajutor.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele