Mână criminală! Mai multe mașini incendiate într-o singură noapte

Publicitate

Pompierii capitalei au avut misiuni dificile în noaptea de sâmbătă spre duminică. Nu mai puțin de trei incendii la care ar fi trebuit să se  intervină, într-un interval de o oră. Opt mașini staționate au fost cuprinse de flăcări și există posibilitatea ca focul să nu fi pornit accidental.

În jurul orei 23:00 a fost anunțat la 112 primul incendiu, pe strada Gala Galaction, unde ardeau trei autoturisme, iar cel de al patrulea a fost afectat din cauza căldurii provocate de flăcări.

La puțin timp după aceea, pompierii au fost nevoiți să mai intervină pentru un alt incendiu pe strada Nicolae Ionescu, unde a fost distrus destul de serios un autoturism și o altă mașină era afectată pe partea frontală.

Cel de al treilea incendiu a fost pe strada Nicolae Ionescu, cu două autoturisme, care ardeau cu flacăra pe o suprafață de peste 80% din caroserie.

La fața locului au fost găsite dovezi, care duc la posibilitatea faptului că este foarte posibil că toate cele trei incendii să nu se fi declanșat accidental.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!