Maila Collar vede CSM Târgoviște o echipă puternică! “Ne vom bate la titlu cu CSM București și Alba Blaj”

Publicitate

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Târgoviște s-a comportat foarte bine în amicalul cu Știința Bacău. Formația dâmbovițeană a arătat că are potențial, iar la final s-a impus cu 3-0. Elevele lui Guillermo Naranjo au simțit și ele că echipa se află pe drumul cel bun și va avea multe de spus în noul campionat.

Căpitanul Maila Collar (28 ani) a considerat că relațiile de joc au început să se consolideze, iar după ce lotul va fi completat cu Lenka Durr și Danielle Smith, CSM va deveni și mai puternică. Jucătoarea din Spania spune că echipa e mai tare decât sezonul precedent, iar în noul campionat se va lupta pentru titlul de campioană cu CSM București și CS Volei Alba Blaj.

“După acest joc am arătat că suntem o echipă puternică. După amicalele jucate în Turcia am plecat cu un gust amar. Cu Bacăul am fost exact cum ne-am dorit. E din ce în ce mai bine. Relațiile de joc se consolidează, iar acest aspect este îmbucurător. Evoluția noastră a fost foarte bună la Bacău. Toate jucătoarele au evoluat bine. Echipa va deveni și mai puternică după ce vor ajunge Lenka Durr și Danielle Smith. Cu siguranță echipa va arăta mai bine decât sezonul precedent. Se muncește mai mult, iar atmosfera este una prielnică. E posibil să terminăm mai sus față de campionatul trecut. Nimic nu e imposibil. Important e să tragem toți în aceeași direcție. Pentru titlu ne vom lupta cu CSM București și Alba Blaj”, ne-a declarat Maila Collar, jucătoare ajunsă la Târgoviște în urmă cu trei ani. Până să joace la CSM Târgoviște, componenta echipei naționale a Spaniei a mai evoluat la Murcia, Cogemal Laboro Pontecagnano, Le Cannet, CS Volei Alba Blaj și Dinamo București.
Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele