Mai multe persoane au intrat în contact cu bărbatul din Corbii Mari, confirmat cu coronavirus. Patru dintre aceste persoane, cu simptome de COVID-19, au fost aduse la Târgoviște

Publicitate

Situația se complică din ce în ce mai mult în localitatea Corbii Mari, dar  și în Dâmbovița, după ce a fost confirmat primul caz de coronavirus.

În urma anchetei epidemiologice efectuate în localitatea dâmbovițeană, potrivit MDI TV, Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița a identificat numai puțin de 21 de persoane care au intrat în contact cu bărbatul confirmat pozitiv, cu COVID-19.

Mai mult de atât, patru dintre aceste persoane prezintă simptomele virusului au fost aduse cu ambulanțele la Secția de Boli Infecțioase din Târgoviște.

În urmă cu puțin timp, primarul din Corbii Mari a confirmat primul caz de coronavirus la un bărbat pe raza comunei pe care o păstorește. Bărbatul făcea dializă la o clinică privată din București.

“Da, avem primul caz de coronavirus în comuna noastră. Era un scenariu posibil și probabil pe care l-am anticipat și pe care l-am amânat cât s-a putut. Dar nimeni nu se poate feri din drumul acestui virus și trebuie să luăm lucrurile ca atare. Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria. Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri”, a transmis edilul din Corbii Mari, pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!