Maestrul Horațiu Mălăele, la Târgoviște, într-un recital inedit și de neegalat

Publicitate

Spectacolul ”Sunt un orb”, (și) la Târgoviște, pe 23 septembrie!

Evenimentul teatral, cu maestrul Horațiu Mălăele, va fi găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 20, pe 23 septembrie 2021!

Este un spectacol în care îndrăgitul actor Horațiu Mălăele combină perfect inteligența și umorul, pune în valoare întreaga sa măreție și carismă, garantează emoții imprevizibile: lacrimi, tristețe, surâs, burlesc, fantezie.

”Râzi până la leșin, zâmbești scrâșnit, rânjești sarcastic. Și nu în ultimul rând, iei parte la un mare act de creație”, scrie organizatorul evenimentului cultural.

Spectacolul va fi unul de gală, în care maestrul teatrului românesc ”își ia ca aliat fie umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, fie înțelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibrațiile delicate ale boemului Nichita.

Convins că râsul va mântui, spectacolul cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar si proză scurtă.

Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizație, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale. Artistul își provoacă spectatorii cu umor și sinceritate într-un recital de neegalat, cu avertismentul: «pericol de râs în hohote»”, am citat dintr-o recenzie a spectacolului ”Sunt un orb”.

Organizatorii spun că accesul la spectacol nu este condiționat de prezentarea Certificatului de Vaccinare sau a testului negativ COVID-19.

Biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro sau de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!