Luptătorii SAS au intrat peste cămătarii din Găești | VIDEO

Publicitate

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au descins la domiciliile unor persoane bănuite de cămătărie, furt, lovire sau alte violențe și amenințare.

Au fost puse în aplicare patru mandate de aducere. Ieri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza localităților Găești și Pătroaia, la persoanebănuite de comiterea infracțiunilor de cămătărie, furturi de animale, lovire saualte violențe și amenințare.

În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe articole electrocasnice și electronice, scule și unelte electrice, înscrisuri, 4.000 de lei și 600 de euro. Au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.La acțiune au participat și efective de jandarmi. Activitatea se desfășoară în cadrul unor dosare penale aflate în lucru la Formațiune de Investigații Criminale Găești, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele