Luptători dâmbovițeni medaliați pe plaja de la Mamaia! Maria Cioclea, vicecampioană națională la juniori. “Suntem mulțumiți de rezultate”

Publicitate

Finala Campionatului Național de lupte pe plajă pentru cadeți și juniori a reprezentat o reușită pentru sportivii cluburilor dâmbovițene. Elevii antrenați de Cornel Cornea și Georgiana Filip-Paic au obținut o zestre bogată de medalii la puternica întrecere de la Mamaia.

Chiar dacă nu s-a obținut nici un aur, reprezentanții cuburilor dâmbovițene și-au asigurat argint și bronz . Medalia de argint a fost obținută la juniori de Maria Cioclea, luptătoare a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște. Aceasta și-a asigurat locul 2 la categoria 50 de kilograme. În schimb, tot la juniori, în posesia bronzului au intrat Denisa Ionescu (50 kg), Diana Vlăsceanu (+60 kg) – ambele de la CSȘ Târgoviște, dar și Niculin Ionescu (+80 kg), sportiv legitimat la CS Târgoviște. De asemenea, la cadeți, medalie de bronz și-a asigurat Antonio Coman (+70 kg), iar Adrian Bârdeș (70 kg) –ambii de la CSȘ Târgoviște și Ionuț Drăgănescu (60 kg), de la CS Târgoviște, au terminat pe locul 5.

Președintele FR de Lupte va ajunge la Târgoviște

Antrenorul Georgiana Filip-Paic a considerat că luptătorii dâmbovițeni au ieșit cu fruntea sus la finalul Naționalelor de cadeți și juniori. “A fost un concurs reușit, dar cred că se putea mai mult. În prima zi, la cadeți, am avut trei semifinaliști și majoritatea au pierdut la un punct. Într-un final doar Coman a reușit să obțină medalia de bronz. Cei care au terminat pe locul 5 au clacat în semifinale, după ce până atunci câștigase câte trei meciuri. În mare parte suntem mulțumiți de rezultate, dar se putea mai bine. Sunt copii buni și știm că până la urmă vor reuși să obțină rezultatele dorite”. Pe de altă parte, Cornel Cornea a lăsat de înțeles că antrenamentele efectuate la Complexul Turistic de Natație au ajutat foarte mult sportivii dâmbovițeni la Naționalele de la Mamaia. “Eu fost rezultate bune. Nu am obținut aur, dar în schimb am punctat la argint și bronz. Antrenamentele de pe plaja Complexului Turistic de Națație ne-au ajutat enorm. Multumesc autorităților târgoviștene pentru sprijinul acordat”. Interesant a fost și faptul că în urma clasamentului făcut pe medalii, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște a terminat pe locul 2, dintr-un total de 152 de cluburi participante. Pentru luptătorii cluburilor dâmbovițene va urma, în decembrie, Cupa României pentru juniori, ce va fi găzduită de Sala Sporturilor din Târgoviște. Cum evenimentul va fi unul de amploare, în vechea cetate de scaun a României, va ajunge săptămâna viitoare Răzvan Pârcălabu, președintele Federației Române de Lupte.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele