Luptă crâncenă pentru scaunul de președinte al AJF Dâmbovița! Constantin Badea: “Voi candida. Programul meu este deja făcut”

Publicitate

Ionuț Parghel
Lupta pentru șefia fotbalului dâmbovițean se anunță extrem de crâncenă. Cu șapte săptămâni înainte de scrutin se știu deja trei dintre candidații care se vor bate pentru scaunul de președinte al Asociației Județene de Fotbal: Emil Tudor, Florin Tuiu și Constantin Badea.

Până la data de depunere a dosarelor pentru înscriere, e posibil ca pe listă să se regăseasă atât Cristian Catană, cât și Septimiu Burtescu. Constantin Badea, actualul viceprimar al comunei Comișani și fost antrenor la centrul de copii și juniori al Chindiei Târgoviște, este decis să ducă o luptă dârză pentru a obține fotoliul de președintele al AJF Dâmbovița. “Voi candida. Programul meu este deja făcut. Aștept doar să se întrunească Comitetul Executiv pentru a stabili oficial data alegerilor, dar și perioada de depunere a  dosarilor pentru înscriere. Sunt încrezător că mi se acceptă și mie dosarul pentru înscrierea la noul scrutin. Eu zic că până acum îndeplinesc toate condițiile de participare”, ne-a declarat Constantin Badea. Alegerile va avea loc pe 26 aprilie, iar potrivit unor surse din AJF Dâmbovița, Comitetul Executiv se întrunește  în această săptămână. De asemenea, candidații care vor îndeplini condițiile de participare, vor putea depune dosarul de înscriere cu o lună înainte de alegeri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!