“Lupii”, taxați de tribune! Flacăra Moreni cere susținere din partea suporterilor

Publicitate

Ionuț Parghel
Flacăra Moreni traversează momente grele în sezonul actual al Ligii a 3-a. Formația de pe malul Cricovului nu a făcut cunoștiință cu victoria în campionat, iar după cinci jocuri susținute „lupii” se află pe poziție retrogradabilă în C3, cu doar un punct acumulat.

Locul 14 pe care se poziționează galben-albaștrii a provocat multă mâhnire în rândul conducătorilor, staff-ului tehnic, jucătorilor, dar și suporterilor din tribune. După ultimele rezultate nefavorabile din campionat mai mulți susținători din tribune au luat la țintă elevii lui Gabriel Paraschiv adresându-le numeroase injurii pentru evoluțiile nesatisfăcătoare. Pentru a nu se ajunge la lucruri și mai grele, pe pagina de facebook a clubului morenar a apărut un comunicat de presă în care se cere susținere totală din partea fanilor și a iubitorilor de fotbal din Moreni astfel încât revirimentul “lupilor” să se producă în curând.

“În momentele grele se văd caracterele puternice, așa se spune. Este clar că traversăm un moment dificil, iar băieții din echipă, în frunte cu Gabi Paraschiv, Petre Vasile și George Preda își doresc să treacă peste această perioadă, pentru acest lucru muncesc în fiecare zi. Însă, pentru a reuși, trebuie să luptăm împreună, toți cei care spunem că iubim această echipă.

Jucătorii au nevoie de alte lucruri, nu de injurii din tribună încă de când începe meciul, au nevoie de susținere, de la început până la final, pentru că acest lucru ne-a făcut să fim recunoscuți drept cel mai frumos public din județ. Asta înseamnă să iubești o echipă, să o împingi de la spate în momentele grele, pentru că în momentele bune, toți sunt acolo. Diferența e făcută de cei care sunt lângă echipă de momente de genul cărora pe care le traversăm acum.  E ușor să spunem că iubim o echipă, dar să nu facem sacrificii pentru ea. Ne dorim o echipă care să se lupte cu cei mai buni, dar nimeni nu ajută echipa în acest sens. Iubirea se demonstrează prin fapte, nu prin vorbe. Ar trebui să ne gândim că această echipă este motivul de mândrie al acestui oraș, și mai mult, ar trebui să apreciem că avem lângă noi un campion, cu mentalitate de învingător, pe Gabi Paraschiv.
E momentul să începem să susținem echipa și astfel, nu doar prin cuvinte, că prin vorbe nu se rezolvă problemele. Iar dacă nu putem ajuta material, ar trebui să ajutăm din tribună, prin încurajări, nu prin injurii.  Oamenii puternici se ridică indiferent de câte lovituri primesc, așa vom face și noi, împreună vom demonstra că suntem puternici!”, se arată într-un comunicat pe pagina de facebook a “lupilor”.
Vineri, pe teren propriu, de la ora 17.00, Flacăra Moreni primește vizita Unirii Bascov, ocupanta locului 3 din serie, într-un meci în care cuvântul de ordine va fi doar victoria.
Rezultatele înregistrate de Flacăra Moreni în acest campionat
Voluntari II – Flacăra 1-0
Flacăra – Turnu Măgurele 1-1
Alexandria – Flacăra 2-0
Flacăra – Horezu 0-1
Astra II – Flacăra 2-0.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!