“Lupi” umiliți! Flacăra Moreni a pierdut la scor cu liderul seriei

Publicitate

Meci de coșmar pentru Flacăra Moreni în etapa a 6-a a campionatului! Echipa lui Gabriel Paraschiv nu a avut nici o șansă în fața liderului FCM Alexandria, chiar dacă duelul a avut loc pe malul Cricovului.

Teleormănenii și-au arătat din plin superioritatea, iar la final s-au impus cu 6-2 în fața “lupilor” dâmbovițeni. Deschiderea rapidă de scor de morenari a reprezentat doar un simplu foc de paie. După ce Drăgan a modificat tabela în debutul întâlnirii, trupa lui Romică Ciobanu a mărșăluit pe teren, oferind un adevărat festival de goluri. De asemenea, eliminările suferite cu Petrolul Ploiești au cântărit enorm pentru galben-albaștrii. E. Sârbu a restabilit egalitatea (19), iar apoi Calofir, Călin și Căpățână au „bombardat” neîncetat poarta lui M. Sârbu. Mai mult de atât, Căpățână și-a trecut în cont o “triplă” de zile mari. Al doilea gol morenar a aparținut tot lui Drăgan, care s-a dovedit a fi unul extrem de spectaculos. Etapa viitoare Flacăra are parte de un nou meci infernal, în deplasare, în fața Voinței Turnu Măgurele, o altă formație care nu a cunoscut înfrângerea în acest sezon.

Flacăra Moreni – FCM Alexandria 2-6 (1-2)
Marcatori: Drăgan (2, 66)/ E. Sârbu (19), Căpățână (32, 62, 72), Calofir (48), Călin (78).
Flacăra: M. Sârbu – A. Negrea, Oprea, Timofte, Cernea (79 Palamariu) – Parghel, M. Plăcintă – Țânțaru, Roșciugă (52 M. Ene), Costache (65 Stanciu), – Drăgan. Antrenor: Gabriel Paraschiv.
Alexandria: Olteanu – Ciocoteală, Floricel, O. Gheorghe – E. Sârbu, Mitran, Vâlcică (79 Vârtej), F. Radu – Căpățână (75 Călin), Oprescu (47 Terci), Calofir (65 Desculțu). Antrenor: Romică Ciobanu.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele