Lucrările la Podul de pe strada Petru Cercel Târgoviște continuă. Primarul Cristian Stan dezminte informațiile apărute în spațiul public Primarul Târgoviștei, Cristian Stan, a dezmințit informațiile

Publicitate

Primarul Târgoviștei, Cristian Stan, a dezmințit informațiile apărute în spațiul public dâmbovițean despre o întrerupere a lucrărilor la Podul rutier de pe strada Petru Cercel, ce face parte din proiectul de modernizare a șoselei de centură.

”Din ciclul «Să nu lăsăm adevărul să ne strice un fake-news», vineri, adversarii politici propagau în mediul virtual informații potrivit cărora proiectul de reabilitare și modernizare a centurii municipiului Târgoviște, în ceea ce înseamnă lucrările la poduri și pasaje rutiere, ar fi în impas! Pe șantierul de reabilitare și modernizare a centurii municipiului Târgoviște se lucrează în ritm susținut: la pasajul rutier de la Aninoasa au început astăzi lucrările la hidroizolație, iar în plus continuă și intervențiile la rosturile de dilatație; la pasajul rutier de pe strada Petru Cercel continuă lucrările la montat armături, cămășuire rigle, betonare stâlpi; la podul de la Teis continuă lucrările de cofrare, armare și betonare a ultimilor piloni de la noul pod”, a transmis oficial primarul Cristian Stan.

Termenele de execuție sunt cuprinse între 6 și 12 luni (cazul loturilor care cuprind pasaje și poduri rutiere), iar lucrările au debutat pe data de 11 noiembrie anul trecut.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!