Lucrările la centura Târgoviștei se intensifică. La Teiș va fi construit un pod nou

Publicitate

Lucările mult așteptate la șoseaua de centură a Târgoviștei sunt în derulare de o săptămână.

S-a început cu ce este mai greu și trebuie să se lucreze în ritm susținut, pentru că investiția trebuie să fie finalizată în decembrie 2018, deci are la dispoziție, teoretic, mai puțin de un an, dacă punem la socoteală lunile de iarnă, în care este posibil să stagneze totul săptămâni întregi.
Organizarea de șantier s-a făcut în paralel cu lucrările la podul de pe strada Petru Cercel, pasaj foarte degradat și considerat o etapă importantă în proiect. Primarul Târgoviștei, Cristian Stan, a declarat că, din această săptămână (17-22 iulie), vor începe efectiv lucrările ”și la podul de la Teiș, unde este cea mai mare problemă și trebuie construit noul pod”. Aici urmează să fie aduse și utilaje speciale.
În ceea ce privește ducerea la bun sfârșit a acestui proiect atât de chinuit și întârziat, primarul a declarat că este optimist, urmărește totul îndeaproape și are întâlniri zilnice cu constructorul. ”Cred că în maximum două săptămâni vom vedea potențialul pe care îl au constructorii cu privire la centura municipiului. Am convingerea că proiectul va fi finalizat”, a mai spus primarul Stan.
Firmele constructoare sunt Asocierea SC Teilor Invest SRL – Ricciardello Construzioni SRL – SC Petroconstruct Group SRL – SC Leodrumit Construct SRL.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele