Lucrări la centura municipiului Târgoviște. Ce șantiere sunt deschise în momentul de față

Publicitate

Se lucrează la centura municipiului Târgoviște, inclusiv la pasajul (podul) de pe strada Petru Cercel din zona Combinatului de Oțeluri Speciale și a viitorului Dâmbovița Mall, unde deocamdată se lucrează sub pod, la consolidarea pilonilor.

”În această vară, va fi gata cu siguranță acest sens, după finalizare se va trece și la sensul celălalt. Asfaltarea pe Laminorului, pe Petru Cercel, pe Magrini și în toate zonele unde mai este de asfaltat pe centură va fi gata în acest an, mai exact în această vară. În acest moment se lucrează și la dublarea podului de la Teiș, săptămâna trecută și săptămâna aceasta au fost realizați opt piloni. Suntem optimiști că proiectul se va finaliza la termen, adică anul acesta”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, într-o conferință de presă organizată pe șantierul de la Petru Cercel.

Atât timp cât vremea permite, vor fi realizate lucrări, iar potrivit edilului, dar sunt și lucrări care pot și vor fi făcute și în caz de ploaie sau vreme mai urâtă.

În momentul de față, șantierul general este împărțit în cinci loturi și se lucrează în următoarele puncte: la podul de pe Petru Cercel, pe strada Magrini, pe pasajul spre Aninoasa, pe strada Laminorului, pe drumul nou – cel care va face legătura între străzile Mihai Bravu și Gimnaziului.

Centura cuprinde lucrări complexe, rezumate astfel: 15 km de drum, 14 km de canalizare, pasaje rutiere, poduri rutiere, dublarea podului de la Teiș, noua pasarelă de acces dinspre strada Cornel Popa (viitoarea stradă Cornel Popa) spre Mihai Bravu,

”Cred că acest contract va fi finalizat în termenul stabilit, iar «blestemul» care a lovit în urmă cu ceva ani centura municipiului să fie ridicat”, a mai precizat primarul Cristian Stan.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!