Laserul Depilight Pro se găsește acum și la Salonul Avenue Dee din Târgovişte

Publicitate

Salonul Avenue Dee îți propune încă o noutate! Începând cu 26 septembrie la salonul aflat pe Calea Domnească din Târgoviște poate fi găsit Laserul Depilight Pro… pentru o epilare definitivă!

Depilight Pro este cel mai nou și cel mai performant laser, iar o dată cu folosirea acestuia se uită complet de durere și de senzațiile de arsuri. Datorită acurateței și a impulsurilor ridicate, acest aparat are rezultate extraordinare pe orice zonă a corpului, reducând mult timpul de tratament, obținând rezultate optime dorite.
Spre deosebire de alte aparate de pe piață, Laserul Depilight Pro nu doar realizează eficient și asigură epilare definitivă, ci livrează un impuls care difuzează uniform energia la fiecare folosire.
Cum acționează laserul? Pigmenții de melanină din foliculii de păr absorb radiația laserului și se transformă în căldură. Astfel, temperatura din rădăcina firului de păr ajunge la 60-70 de grade, acest procedeu distrugând definitiv foliculul pilos.
Pentru programări puteți apela numărul de telefon 0760 263 282 sau puteți mege la sediul salonului de pe Calea Domnească, nr. 226, din Târgoviște, de luni până vineri, între orele 09.00-20.00, iar sâmbătă între orele 09.00 -16.00. Mai multe informații puteți afla și accesând site-ul salonului, www.salonavenuedee.ro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele