Karateka de la CS Târgoviște, de 16 ori pe podium la Cupa Okinawa. Alecsia Preda a terminat pe primul loc în proba de kata

Publicitate

Ionuț Parghel
Karateka Clubului Sportiv Târgoviște au fost la înălțime la Cupa Okinawa, o competiție de interstiluri, desfășurată la Izvorani, la sfârșitul săptămânii trecute. Sportivii antrenați de Ionuț Munteanu au avut parte de evoluții bune pe suprafața de tatami, fapt ce i-a dus să obțină numeroase locuri pe podium.

La capătul unei întrecerii la care au luat parte peste 500 de sportivi ce au reprezentat 40 de cluburi din țară și din Anglia, karateka de la CS Târgoviște au urcat de numai puțin 16 ori pe podium. Dintre sportivii clubului târgoviștean, Alecsia Preda a fost singura care a terminat pe primul loc. Acesta a urcat pe prima treaptă a podiumului în proba de kata, dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 10-11 ani. Alecsia și-a asigurat un loc 2  și în proba de kumite, la categoria -40 de kilograme, la copii 10-11 ani. Tot pe locul 2 a terminat și junioarea Andreea Alexandru la kumite, categoria +59 de kilograme. În schimb, pe locul 3 au încheiat: Adrian Stoicescu (seniori kata +juniori kata), Valentin Cârlan (seniori kumite – 67 kg + tineret kumite – 75 kg), Ana Maria Stan (juniori kumite – 59 kg), Marius Ionescu (juniori kumite – 70 kg), Robert Merda (cadeți kata), Timeea Moraru (cadeți kumite – +54 kg), Andreea Alecu (cadeți kata), Adrian Drăguș (cadeți kumite +70 kg), Nicolas Costescu (minicadeți kumite – 45 kg), Alexandru Munteanu (copii 10-11 ani kumite +45 kg) și Ștefania Huiu (copii 10-11 ani kumite – 40 kg). Pe lângă sportivii care au terminat pe podium din delegația de sportivi a clubului târgoviștean au mai făcut parte Damian Petrescu, Octavian Barbu, Rareș Hagiu, Sebastian Gheorghe, Alexandru Neacșu, iar Octavian Pomârleanu s-a aflat în comisia de arbitraj. În clasamentul general dedicat cluburilor, CS Târgoviște s-a clasat pe locul 8. Scopul competiției a constat în verificarea sportivilor pentru Campionatele Naționale de stil și interstiluri.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!