Kaldio, un brand important pe piaţa cafelei din România. Cel mai bun raport calitate – preţ. De ce să alegi Kaldio?

Publicitate

Kaldio pune la dispozitie espressoare si automate de cafea cu o acoperire in judetele Dambovita si Prahova. Orice nevoie aveti in domeniul cafelei, de la aparate de cafea pentru birou in comodat gratuit, la automate stradale si profesionale pentru baruri si restaurante.

Kaldio este un brand gestionat de una dintre cele mai importante companii de pe piața cafelei din România, Flego Com, în spatele căreia stau peste 14 ani de experiență și un portofoliu cu renumite mărci precum: Tchibo, Lavazza, Bazzara, Illy.

Prin Kaldio, compania Flego Com îți oferă cele mai bune și mai rafinate produse din portofoliul său.

De ce sa alegi Kaldio?
• Avem cel mai bun raport calitate – preț deoarece folosim materii prime din Italia și respectăm rețetele originale.
• Suntem prompți în asigurarea aprovizionării și întreținerii aparatelor.
• Folosim apă tratată și dedurizată, ceea ce oferă produselor un gust desăvârșit și perfect echilibrat și ajută la creșterea fiabilității automatelor.
• Oferim posibilitatea montării automatelor atât în interior, cât și la exterior.
• Vă punem la dispoziție o paletă largă de până la 24 de sortimente pe un singur aparat: de la cafea simplă, la specialități de cafea cu aromă de vanilie sau irish coffee.
• Aveți la dispoziție sisteme de plată performante care permit atât folosirea fiselor, cât și a bancnotelor și care furnizează rest.
• Veți savura cafea din boabe proaspăt măcinate în momentul în care faceți selecția produsului.

Testaţi-ne produsele fără nicio obligaţie timp de 7 zile în locaţia dvs. În cazul în care nu veţi fi mulţumit, vom retrage automatele şi vom suporta cheltuielile aferente amplasării pentru o lună întreagă.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

1 COMENTARIU

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele