Ionuț Iugulescu a intrat oficial în cursa pentru șefia AJF Dâmbovița! “Sunt pregătit pentru a mă pune în slujba fotbalului dâmbovițean”

Publicitate

Ionuț Parghel
Ionuț Iugulescu (39 ani) a intrat ieri, oficial, în lupta pentru șefia Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Arbitrul târgoviștean, dar și antrenor în cadrul centrului de copii și juniori al Chindiei Târgoviște, Iugulescu a devenit primul candidat care și-a depus dosarul pentru președenția AJF.

“Fluierașul” care activat numeroase sezoane la Liga a 2-a are un program bine structurat, iar elementele care-l caracterizează pentru șefia fotbalului dâmbovițean sunt seriozitate, echilibru și competență. “Astăzi mi-am depus oficial candidatura pentru funcția de Președinte al AJF Dâmbovița!  Sunt conștient că este nevoie de implicare și de o echipă omogenă formată din oameni pregătiți și dornici de a aduce un suflu nou pentru mișcarea fotbalistică din Dâmbovița. Sunt pregătit pentru a mă pune în slujba fotbalului dâmbovițean cu seriozitate, echilibru și competență dobândite în întreaga mea carieră ca sportiv, profesor, arbitru și antrenor. Am lângă mine o echipă dinamică, formată din oameni demni, echilibrați, profesioniști și pregătiți pentru a realiza ceea ce ne-am propus. Foarte curând îmi veți cunoaște echipa și sunt sigur că ne veți susține! A venit momentul unei schimbări de atitudine și a unui tip modern de abordare. Știu, pot și vreau! Cu respect, prof. Ionuț Valentin Iugulescu”, a sunat primul mesaj puternic cu privire la obținerea șefiei AJF Dâmbovița transmis de Iugulescu pe pagina sa de facebook. Pe lângă Ionuț Iugulescu, alți posibili candidați mai sunt Emil Tudor, Constantin Badea, Florin Tuiu și Cristian Catană.

Cine este Ionuț Iugulescu… prin ochii jurnalistului Gabriel Degeratu

Ionuț Valentin Iugulescu, născut la 8 martie 1979, la Târgoviște, cavaler al fluierului de Liga a 2-a, a oficiat și la meciurile din primul eșalon al fotbalului românesc, începând cu 2011, ca arbitru de rezervă, iar din 2014 și ca adițional. Fost fotbalist divizionar la Chindia Târgoviște, Ionuț a evoluat ca titular la tineret-rezerve în perioada 1996-1998, când echipa juca în Divizia A și a fost în câteva rânduri rezerva lui Mitică Jipa, Daniel Diac și Cătălin Grigore la partidele de seniori, fără însă a avea bucuria debutului ca jucător de elită. A mai apărat la Chindia în Divizia B, la PAS Conired Pucioasa cu care a promovat în Liga a 3-a și la Alpan Șotânga, în C, apoi fiind absolvent al IEFS s-a dedicat arbitrajului și antrenoratului. A pregătit echipe, precum FCM Târgoviște, Progresul Gorgota și Viitorul Pucioasa și este antrenor la centrul de copii și juniori al clubului Chindia Târgoviște. Căsătorit cu Petruța Claudia Iugulescu (fostă Jianu), arbitru internațional de fotbal, cu care are o fată, Gabriela Teodora, Ionuț Iugulescu a fost la un pas de a fi al doilea arbitru originar din Târgoviște, după Șerban Necșulescu, care să oficieze la centru meciuri din prima ligă, evoluțiile sale fiind permanent apreciate de observatorii federali și de cronicarii sportivi, dar nu a fost să fie, din motive exclusiv subiective, care privesc Comisia Centrală a Arbitrilor, nicidecum pe Ionuț Iugulescu, conștiincios și dornic de afirmare.

Descrierea făcută îi aparține exclusiv jurnalistului TVR  Gabriel Degeratu și poate găsită în “Fotbalul sub Turnul Chindiei – Micul Ajax” – volumul 3.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!