Intervenție contra-cronomentru a pompierilor pentru salvarea unei femei căzute în fântână, în comuna Vârfuri

Publicitate

Ionuț Parghel

Intervenție contra-cronomentru a pompierilor dâmbovițeni, astăzi de dimineață, în satul Merișoru – comuna Vârfuri, pentru salvarea unei femei care a căzut într-o fântână stradală. Femeia, în vârstă de 42 de ani, a picat  într-un puț adânc, de circa 13 metri, cu diametrul de 0,8 metri.

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Pucioasa, care au intervenit cu o autospecială de intervenție și un container pentru dezastre, dar și cei de la Detașamentul Târgoviște, care au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare grea.

Ajunși la locul incidentului, salvatorii au constatat că femeia era inconștientă și în stare hipotermică. Acționând cu promtitudine și profesionalism, pompierii au reușit să scoată victima din fântână în condiții de siguranță într-un timp scurt, aproximativ zece minute.

După ce a fost scoasă din fântână, femeia a fost preluată de echipaj de ambulanță SAJ, care i-a acordat asistență medicală la fața locului, fiind apoi dusă la stadionul din Pucioasa, unde aștepta un elicopter SMURD pentru a fi transportată la un spital din București.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!