Incredibil! Ucrainianul împuşcat de şase ori, prădat de angajaţii spitalului în care a fost internat. I-au furat o sumă mare de bani

Publicitate

Ştefan Khalil
Trei angajați ai spitalului Bistrița au fost acuzați că i-ar fi furat o sumă colosală de bani, ucraineanului împuṣcat de 6 ori.  Aceștia au fost ridicați de polițiști în după-amiaza zilei de marți. Basabeanul-ucrainean a observat că îi lipsesc foarte mulți bani după ce s-a internat la spitalul din Bistrița și a anunțat imediat autoritățile.

Angajații spitalului din Bistrita au fost arestați de mascați în timp ce se aflau în timpul programului de muncă. Mai întâi au fost sigilate dulapurile personale de la Unitatea de Primiri Urgențe, care a fost închisă tot timpul în care polițiștii și mascații au fost la spital. După aceea, cei trei au fost duși domiciliile fiecăruia, după care au fost întorși la spital, pentru controlarea dulapurilor. Se pare că cei trei angajați ai spitalului, i-ar fi furat banii pacientului în timpul în care acesta era internat la spitalul lor. Păgubitul a fost cel care a făcut plângere. Anchetatorii au verificat și imaginile video din UPU, dar managerul general de specialiști , Gabriel Lazany nu a dat un răspuns sigur că furtul ar fi fost surprins pe camerele de supravegheri. Cu toate acestea, Gabriel Lazany a recunoscut incidentul și a dat mai multe detalii despre acesta. „Am primit un mandat de percheziţie domiciliară pentru trei dintre angajaţîi de la Unitatea de Primiri Urgenţe. Este vorba despre furt calificat, sunt cercetaţi pentru furt calificat. Urmează percheziţiile domiciliare. Este vorba despre pacientul care a fost împuşcat, acesta a reclamat că i s-a sustras o sumă de bani. Organele de cercetare ne-au solicitat înregistrările, pentru că în UPU este absolut tot monitorizat şi înregistrat. Noi le-am pus la dispoziţia organelor competențe, iar aceştia urmează să îşi facă treaba. Din câte am înţeles este vorba despre 12.000 de euro (n.r. – suma furată de cei trei angajaţi ai spitalului). Un registrator, o îngrijitoare de curăţenie şi un brancardier. Am înţeles că procedura este de sigilare a dulapurilor personale, după care vor merge pentru percheziţie domiciliară, după care se întorc. Plângerea a fost făcută de către cetăţeanul păgubit. El a reclamat că s-a întâmplat chiar când a ajuns în UPU. Când a venit atunci împuşcat, a spus că a avut la el o sumă de bani, acum nu pot să vă spun mai multe, că eu nu am văzut banii’’ , a declarat acesta pentru Adevărul Bistrița.

În acest furt au fost implicati un bărbat, care este brancardier al spitalului, o angajată la registratură și o femeie de serviciu. Vicitma a declarat că i-au fost furați 12.000 de euro. Aceasta era suma pe care o avea atunci la el, iar starea lui era una foarte gravă atunci când s-a internat. Nimeni nu a mai avut acces  în unitatea spitalului, cu excepția celor care trebuiau să ajungă la doctor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!