Încă o localitate din județul Dâmbovița intră în carantină zonală!

Publicitate

O nouă comună dâmbovițeană va intra în carantină zonală! De această dată este vorba de localitatea Tătărani, de pe Valea Dâmboviței.

Înregistrând cea mai mare rată de infectare, 5.75 cazuri la mia de locuitori, localitatea va intra în carantină zonală, începând de joi, 15 aprilie, ora 12.00, pentru un o durată de 14 zile.

Potrivit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, comuna  Tătărani, cu satele aparținătoare Gheboieni, Tătărani și Căprioru, va rămâne în noul scenariu până pe 29 aprilie. În schimb, satul Priboiu, care aparține de aceeași comună nu va fi carantinat.

Astăzi, conform unei informări emise de Prefectura Dâmbovița, în localitatea Tătărani există 29 de cazuri confirmate cu coronavirus în ultimele 14 zile.

Tătărani, a zecea localitate dâmbovițeană carantinată în acest an

Tătărani va fi a 10 localitate din județul Dâmbovița care intră în carantină zonală, în acest an, după Pucheni, Lucieni, Bezdead, Aninoasa, Buciumeni, Mogoșani, Brănești, Pucioasa și Glodeni.

În această perioadă, alte localități dâmbovițene care se află în carantină zonală sunt Buciumeni (până pe 16 aprilie), Mogoșani (18 aprilie), Pucioasa (21 aprilie) și Glodeni (21 aprilie).

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!