Încă două proiecte de infrastructură din Dâmbovița au asigurată finanțarea

Publicitate

Consiliul Județean Dâmbovița a semnat ultimele două contracte de finanțare pentru obiectivele de investiții din totalul celor 21 aprobate pentru județul nostru  în cadrul celei de-a doua etape a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Așadar, au asigurată finanțarea obiectivele: ”Reabilitare și modernizare DJ 720D limită jud. Prahova – Dărmănești”, în valoare totală de 2.797.214 lei și ” Pod pe DJ  711E  km 3+680 peste Râul Ialomița la Ibrianu”, în valoare totală de 10.755.758 lei.

Prin intermediul PNDL II, Consiliul Județean Dâmbovița beneficiază de finanțare pentru 21 de investiții atât în domeniul modernizării infrastructurii rutiere – în județul Dâmbovița, cât și a realizării rețelei de alimentare cu apă și canalizare – în zona fostei unități militare de la gara din Târgoviște, valoarea totală a celor 21 de obiective de investiții fiind de 164.705.947,03 lei.

În acest moment, se consideră că forul administrativ județean a finalizat prima etapă a demersurilor necesare realizării acestor obiective. În perioada următoare, Consiliul Județean Dâmbovița va derula toate procedurile necesare implementării cu succes a tuturor proiectelor în cauză.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!