Încă două noi locuri de joacă, în amenajare la Târgoviște

Publicitate

La Târgoviște se profită de vremea încă bună și de soare și se lucrează în paralel la amenajarea a două locuri de joacă, proiectul prin care, anul acesta, orașul fiind înzestrat cu 13 astfel de spații apropiindu-se de final.

”Șantierele” celor două locuri de joacă sunt situate pe strada Transilvaniei, în Micro VI și pe Calea București, în spatele blocurilor H.
Pentru construcția din Micro VI, primarul Cristian Stan a avansat un termen de o lună, după care ”locuitorii din zonă vor avea la dispoziţie un spaţiu de relaxare modern, cu echipamente de joacă şi de fitness, cu suprafaţă antitraumă, iluminat propriu, bănci şi spaţiu verde refăcut”, a precizat edilul.
În ceea ce privește locul de joacă de pe Calea București, acesta este amenajat, în sfârșit, după zeci de ani de așteptare a locuitorilor din zonă. Aici va fi reabilitată parcarea, refăcut spațiul verde și modernizat iluminatul public.
Proiectul locurilor de joacă din Târgoviște continuă cu investiţiile de pe strada Radu de la Afumaţi şi strada Benone Georgescu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!