”Ie, Românie”. Despre pasiune și emoție cu cea mai frumoasă fată din Muntenia, dâmbovițeanca noastră, Alexandra

Publicitate

Alexandra Prisiceanu, dâmbovițeanca noastră frumoasă foc, din Șotânga, a fost una dintre cele mai tinere și mai talentate concurente care au urcat pe scena noului concurs difuzat de Antena 1, „Ie, Românie”. În urma uneia dintre cele mai interesante și captivante ”lupte”, Alexandra a convins jurații și a devenit reprezentanta Regiunii Muntenia. Cu două voturi favorabile, cele ale lui Cosmin Seleși și al Andreei Bălan, frumoasa noastră dâmbovițeancă a devenit comoara Munteniei.

Am stat de vorbă cu Alexandra și am aflat care sunt pasiunile și visurile ei. Este o tânără plină de viață și de planuri frumoase de viitor, pe care îi dorim să și le împlinească.

Rep.: Bună, Alexandra. Ai doar 15 ani, însă ai reușit să convingi cu frumusețea și talentul tău jurații celui mai nou și frumos concurs despre autenticul românesc, difuzat de postul Antena 1 – ”Ie, Românie”. Cum te simți în postura de cea mai frumoasă fată din Muntenia, mai ales în acest an atât de important pentru români, Anul Centenarului Marii Uniri?
Alexandra Prisiceanu:
Mă simt mândră pentru că reprezint Muntenia si onorată pentru că am câştigat titlul de cea mai frumoasă fată din această minunată regiune.

Rep.: Te așteptai să câștigi, cum a fost duelul și cine te-a susținut și încurajat cel mai tare?
A.P.: Nu. Chiar nu mă așteptam să câştig, deoarece toate fetele care au participat erau extrem de frumoase și de talentate, dar se pare că am avut ceva care i-a cucerit pe jurați. Bineînțeles că toată familia și majoritatea prietenilor care ştiau că particip la acest concurs m-au susținut.

Rep.: Cum au reacționat familia, prietenii, colegii și cunoscuții tăi când au aflat că ai reușit?
A.P.: Cei apropiați mi-au spus că o să reușesc, trebuie doar să am încredere în mine. S-au bucurat mai mult decât mine, au fost emoționați, dar şi foarte mândri.

Rep.: Ai avut emoții, care a fost momentul cel mai greu, care te-a pus la încercare și pe care nu credeai poate că o să reușești să îl depășești?
A.P.: Am avut mari emoții, e firesc, dar am încercat şi am reușit să le stăpânesc, m-am adunat şi am trecut peste orice obstacol.

Rep.: Ce pasiuni ai? Te-ai gândit la vreo carieră până acum, ai vreun vis profesional?
A.P.: Pasiunea mea cea mai mare este dansul. Consider că prin dans mă exprim mult mai bine şi mai uşor decât o fac prin scris sau prin orice alt mijloc de comunicare.  Pur şi simplu dacă am o stare proastă, dansul este singurul leac care mă ajută să trec peste tot. Trăiesc fiecare pas, fiecare mişcare, fiecare unduire, atunci când dansez pun suflet. Şi da, aş vrea să dezvolt o carieră din această pasiune.

Rep.: Cum au fost preselecțiile? Cu cine te-ai ”luptat”?
A.P.: Preselecțiile au fost doar începutul  emoțiilor.  Atunci când am urcat pe scenă mi-am spus “Nu contează ce o să se întâmple, vreau să mă distrez şi să-mi creez o amintire cât mai frumoasă din tot ce se petrece aici”. M-am “luptat” cu cele mai frumoase şi talentate fete din Muntenia.

Rep.: Ai un mesaj pentru domnișoarele de vârsta ta?
A.P.: Dragele mele, nu ratați nici măcar cea mai mică ocazie de genul acesta. Este o experiență ce merită încercată. Nu vă dați bătute la primul obstacol ce vă iese în cale, arăți ce puteți. Nu uitați, sunteți minunate, speciale, diferite.

Rep.: Cum crezi că s-a schimbat viața ta după concurs?
A.P.: Pe lângă faptul că mă recunoaște mai toată lumea, viața mea nu s-a schimbat foarte mult, dar am căpătat o experiență de neuitat.

Rep.: Îți mulțumim și pentru răspunsuri, și pentru ambiția și profesionalismul cu care ne-ai reprezentat regiunea. Suntem mândri de tine și îți dorim succes și toate cele bune pe mai departe. Abia așteptăm să scriem despre reușitele tale viitoare.
A.P.: Mulțumesc frumos pentru toată susținerea şi pentru toate mesajele frumoase. Vă pup dulce şi sper să ne mai auzim.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!