Horoscop, miercuri, 25 mai. Care este zodia care va pleca pe un alt drum

Publicitate

Marte își începe tranzitul în semnul Berbecului, unde va sta până pe 5 iulie. Trecerea lui Marte de la Pești la Berbec este una foarte semnificativă, este ca un nou început. La nivel mondial se vor agita foarte mult spiritele, mai ales ținând cont că lui Marte (zeul războiului în mitologie, Micul Malefic în astrologie) îi place tot ce ține de acțiune și agresivitate. El aduce multă furie în viața noastră, însă această furie poate fi transpusă într-un mod sănătos și transformată în curajul de a face ceva.

Berbec

Vei simți o infuzie de energie de la Marte, doar și că primești o doză nouă de furie. Vei observa că ești mai curajos și mai încrezător în forțele proprii.

Taur

Schimbarea semnului lui Marte va duce la conștientizarea faptului că ai nevoie de curățenie, și la propriu și la figurat.

Gemeni

Vei crea destule valuri printre cunoscuți, dar așa îți vei da seama cine merită și cine nu să facă parte din viitorul tău apropiat.

Rac

Marte va încinge spiritele la locul de muncă. Ori vei avea de-a face cu persoane mai autoritare, ori tu vei deveni mai sigur pe tine.

Leu

Începând de astăzi, astrele îți recomandă să te gândești la următorul pas. Marte chiar te va ajuta să pornești pe un alt drum.

Fecioară

Mercur retrograd se apropie de un careu cu Saturn. Este posibil ca zilele acesta să ți se declanșeze mai multe frici.

Balanță

Marte va dinamiza serios sectorul relațiilor și al parteneriatelor. Orice conflct cu partenerul are în spate motive mai vechi.

Scorpion

Vei fi mult mai implicat în proiectele profesionale. Ba chiar vei da dovadă de hărnice și în ceea ce privește treburile gospodărești.

Săgetător

Marte îți va oferi mai multă poftă de viață, dorință de aventură, dar și un romantism exagerat. Copiii au nevoie de tine.

Capricorn

Conflictele din familie sunt adevărate oportunități. Nu este cazul să te sustragi dacă nu ai participat direct la începerea lor.

Vărsător

Vorbești, scrii, te miști mai mult. Efectiv comunici cât este ziua de lunga. S-ar putea să fii mai nerăbdător ca niciodată.

Pești

Sectorul financiar poate fi afectat de tranzitul lui Marte. Pe scurt: poți obține unele venituri, dar le și poți cheltui la fel de repede.

Sursa: dcnews.ro

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!