Haosul de la Colacu a pus pe jar conducerea AJF Dâmbovița. Emil Tudor: “Vom lua măsuri drastice”

Publicitate

Scandalul uriaș apărut la meciul dintre Steagul Roșu Colacu și Unirea Slobozia Moară a pus pe jar conducerea Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Numeroși reprezentații ai AJF au răms înmărmuriți de cele întâmplate în localitatea de lângă Răcari.

Cei mai mulți dintre ei au considerat că astfel de fapte sunt inadmisibile pe un teren de fotbal. Emil Tudor, președintele AJF Dâmbovița, a lăsat de înțeles că se vor lua măsuri drastice dacă se adeverește că totul va fi așa cum a apărut în presă. “Până când nu o să citesc raportul de arbitraj nu pot spune prea multe. După ce voi citi raportul o să vedem ce este de făcut. Joi după analiza Comisiei de Competiții și Disciplină vom știi cu exactitate ce s-a întâmplat. Vom lua măsuri drastice dacă se adeverește tot ce s-a întâmplat acolo. Nici mie nu-mi vine a crede ce s-a întâmplat”, ne-a precizat Emil Tudor. Gestul huliganului din Colacu de a sări cu sabia la oficialul Unirii Slobozia Moară este unul incalificabil și, cel mai probabil, unic în istoria fotbalului dâmbovițean și poate românesc.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

1 COMENTARIU

  1. […] Potrivit IPJ Dâmboviţa agresorul este un tânăr de 27 de ani care ar fi lovit alţi doi bărbaţi. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, distrugere (un geam al unui autoturism), tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul fără drept de obiecte periculoase. În urma altercaţiei, două persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Una dintre victime este Cornel Iacob, oficial al clubului Unirea Slobozia Moară. În urma loviturilor primite acesta s-a ales cu tăieturi în zona capului, arcada spartă şi coaste fisurate, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Târgovişte. Haosul declanşat la terenul din Colacu l-a determinat pe antrenorul Vasile Niţă să declare că e decis să retragă Steagu Roşu din campionat. “Sunt în fotbal de 43 de ani, dar aşa ceva nu am văzut niciodată. La scorul de 2-1 pentru Unirea, căpitanul echipei mele, Ionescu a scăpat singur a driblat portarul advers şi a dat gol. În acel moment tuşierul a semnalizat offside şi a început scandalul. Unul dintre fundaşii lor l-a lovit pe Ionescu cu pumnul, iar jucătorul meu i-a dat în genunchi adversarului. După a început un scandal mostru între jucătorii ambelor echipe, lucru care m-a depăşit total”, spune antrenorul. Emil Tudor, preşedintele AJF Dâmboviţa, a lăsat de înţeles că se vor lua măsuri drastice dacă se adevereşte că totul va fi aşa cum a apărut în presă. “Până când nu o să citesc raportul de arbitraj nu pot spune prea multe. După ce voi citi raportul o să vedem ce este de făcut. Joi după analiza Comisiei de Competiţii şi Disciplină vom ştii cu exactitate ce s-a întâmplat. Vom lua măsuri drastice dacă se adevereşte tot ce s-a întâmplat acolo. Nici mie nu-mi vine a crede ce s-a întâmplat”, a precizat Emil Tudor pentru dbonline.ro. […]

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele