Gura Șuții a rămas fără antrenor! Atacuri tăioase între primarul Constantin Dinu și Marinică Ionică. „Îmi cerea să-i dau două tone de cărbune” | “Recolta era o echipă de pe altă planetă”

Publicitate

Recolta Gura Șuții nu se simte deloc bine înaintea duelului cu rivala Gloria Cornești. Apele sunt extrem de învolburate în sânul ocupantei locului secund după despărțirea de antrenorul Marinică Ionică. Ruptura bruscă dintre primarul Constantin Dinu și fostul tehnician a provocat o tevatură fără precedent în dreptul Recoltei.

Imediat, după despărțire, Constantin Dinu la taxat dur pe Ionică, antrenor ce a lăsat echipa pe locul 2 în clasament. “Ionică trebuie să știe că la Gura Șuții nu sunt mine de cărbune. Îmi cerea să-i dau două tone de cărbune. Să mă lase mercenarii în pace. Mi-a dat mesaj că nu mai e antrenorul echipei. Știam că umblă cu tot felul de măgării. Ieri am aflat și eu adevărul cum am pierdut cu Ungureni. Nu se mai putea cu astfel de oameni. Eu cred că neseriozitate a fost atât din partea lui Ionică, cât și din partea lui Neagu. O să discut eu cu ei. Nu e nici o pierdere plecarea lor. Nu e treaba lui Ionică ce vom face noi în continuare. Nu puteam juca cu mercenari. Ionică venea și cerea tot timpul. Mă amenința tot timpul să-i dau două tone de carbune. Eu nu am mină la Gura Șuții. Să joace pe unde mai vrea la vârsta lui. La Ungureni nu luam niciodată bătaie dacă nu erau anumite culise. Adversarii au trecut pe lângă anumiți jucători de-ai noștri ca la defilare.Vom avea echipă în comtinuare și fără ei. I-am legitimat pe Negulescu și Sima de la Urban Titu. Suntem foarte aproape de a-l lua și pe Dicu, tot de la Titu”, ne-a precizat Constantin Dinu.

Marinică Ionică: “Am plecat fiindcă mi s-a impus anumiți jucători în echipă”

Plecarea de pe banca tehnică a Recoltei l-a dus pe Marinică Ionică să fie extrem de tăios în declaratii cu privire la conducerea administrativă a clubului din Gura Șuții. “Pănă să ajung eu acolo Recolta era o echipă de pe altă planetă. Jucătorii nu știau să stea în teren. Cât am stat acolo mi s-a impus să bag în teren anumiți jucători, iar eu nu am fost de acord cu acest lucru. Domnul primar de acolo nu s-a ținut de cuvânt cu ce mi-a promis. Dacă nu eram eu acolo nu aveau niciodată rezultatele care au fost până acum. O să se ducă în cap ușor, ușor. Am plecat de acolo fiindcă nu am acceptat niciodată să-mi facă cineva echipa. Nu ai ce să faci la o echipă de țară. La meciul cu Moroeni mi s-a dat o listă cu jucători pe care nu am acceptat-o niciodată. M-a mințit foarte mult. Sunt multe chestii care m-au deranjat. Pe mine și pe Neagu nu ne-a dat nimeni afară de la Gura Șuții, am plecat noi. Eu cunosc fotbal cât nu cunoaște toată Gura Șuții. Acolo sunt jucători care muncesc la primărie și trebuie să joace, iar eu nu am aceceptat acest lucru. O să joace cu Gloria Cornești. Le dă Corneștiul peste cinci goluri. E debandadă acolo. Jucătorii se ceartă între ei, nu știu să stea în teren, nu se poate așa ceva”, ne-a transmis Marinică Ionică.

Ionuț Parghel

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele