Gonea ca vântul pe o șosea din Dâmbovița! Șofer prins de radar cu 153 km pe un sector de drum cu limita de 50 km/h

Publicitate

O mașină a fost înregistrată de aparatul radar în timp ce circula cu peste 150 de km/h pe o șosea din Dâmbovița. Pe acel sector de drum, limita de viteza era de doar 50 km/h. Astfel, șoferul oprit de polițiști a depășit limita de viteza cu peste 103 km/h.

La volanul mașinii se afla un bărbat din județul Ilfov, în vârstă de 55 de ani. Șoferul a fost oprit de polițiști pe raza localității Conțești. Pentru infracțiunea comisă, bărbatul a rămas pieton, fiindu-i suspendat permisul pentru o perioadă de trei luni. Totodată, acesta a fost amendat cu aproape 1500 de lei

,,Pe parcursul zilei de ieri, 20 mai a.c., în jurul orei 17:41, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, în timp ce acționau pentru prevenirea încălcării regulilor de circulație, au depistat în trafic un bărbat, de 55 de ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Conțești, depășind limita de viteză cu 103 km/h.

Conducătorul auto a fost surprins cu aparatul radar rulând cu o viteză de 153 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 km/h.

Șoferul fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar ca măsură complementară, polițiștii au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 120 de zile”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!