Fratele Laurei Stoica: mărturisiri despre festivalul dedicat regretatei interprete

Publicitate

Consiliul Județean Dâmbovița, organizatorul (prin Centrul Județean de Cultură) Festivalului – Concurs Naţional „Laura Stoica”, aflat la prima ediție în acest an, a susținut o conferință de presă.

La eveniment au participat Alexandru Oprea – președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Ionuț Lăscaie – managerul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița și Alexandru Stoica – fratele îndrăgitei artiste Laura Stoica.
Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a evidențiat importanța organizării acestui festival, având în vedere cariera de succes a târgoviștencei Laura Stoica, personalitate multivalentă, a cărei voce s-a remarcat atât pe scenele din ţară cât şi din străinătate: ”Festivalul este un gest de recunoaștere a unui om care a reprezentat mult pentru lumea artistică muzicală din România, dar și o mândrie pentru municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița. Cred că important este să ne respectăm publicul și să continuăm organizarea acestor festivaluri care să așeze Dâmbovița pe harta culturală a României.”
Fratele regretatei interprete a declarat: ”Mulțumesc Consiliului Județean Dâmbovița pentru acest gest de a organiza un festival dedicat Laurei pentru că este târgovișteancă și așa va rămâne!”
Festivalul va debuta sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 18:00, în amfiteatrul Liceului de Arte ”Bălașa Doamna” din Târgoviște, seara fiind încheiată cu un recital susținut de Zoia Alecu. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 8 octombrie, de la ora 18.00,  la Teatrul „Tony Bulandra”. În cadrul programului vor susține recitaluri  Luminiţa Anghel şi trupa Krypton.
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele