FOTO: O vijelie puternică a făcut prăpăd la Târgoviște! Mașini avariate, branșamente electrice deteriorate, acoperișuri smulse de vânt și copaci rupți după o furtună de proporți

Publicitate

O noapte furtunoasă la Târgoviște! O vijelie puternică a făcut prăpăd în noaptea de duminică spre luni în vechea cetate de scaun a Țării Românești. O furtună de proporții a pus la pământ numeroși copaci, a smuls mai multe acoperișuri, a avariat câteva autoturisme și a deteriorat mai multe branșamente electrice.

Pompierii Detașamentului Târgoviște și peste 50 de lucrători din cadrul Eco-Sal, Direcției de Salubritate, Companiei de Apă și Serviciilor Publice Municipale au acționat la „foc” automat pentru înlăturarea efectelor vijeliei.

„Intervenție pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil în municipiul Târgoviște, bulevardul I.C. Brătianu și pentru îndepărtarea unor elemente de acoperiș căzute pe bulevardul Mircea cel Bătrân. Acționează Detașamentul Târgoviște cu 2 autospeciale.

Degajare copaci căzuți pe autoturisme în municipiul Târgoviște, bulevardul Libertății. Intervine Detașamentul Târgoviște cu o autospecială.

Elemente dintr-un acoperiș căzute peste 2 autoturisme în municipiul Târgoviște, strada Udriște Năsturel”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Despre prăpădul din Târgoviște produs noaptea trecută de vijelie a transmis și primarul municipiului Cristian Stan, care a fost la fața locului.

„Intervenție grea a administrației publice locale târgoviștene în această noapte! Aproximativ 20 de arbori rupți de vijelie, cei mai mulți pe bulevardul Libertății, branșamente electrice deteriorate, acumulări mari de apă, acoperișuri smulse, reprezintă bilanțul provizoriu al fenomenelor meteo extreme din această seară!
Peste 50 de lucrători din cadrul Eco-Sal, Direcției de Salubritate, Companiei de Apă, Serviciilor Publice Municipale, plus echipajele ISU, acționează și la această oră pentru înlăturarea efectelor vijeliei”.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!